Dry Fruits Transilvania

ACASA

Cu toate ca grija pentru o alimentatie sanatoasa prinde tot mai mult teren in Romania, omul modern este mereu pe fuga si nu reuseste intotdeauna sa dedice suficient timp acestei preocupari. DRY FRUITS TRANSILVANIA isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client produse sanatoase, de calitate, la preturi convenabile si cu un efort minim din partea clientului.
Dry Fruits Transilvania doreste :
imbunatatirea continuua a calitatii vietii prin oferirea unor alternative alimentare sanatoase, alaturi de omanenii responabili, profesionisti si implicati ;
ca in viitor sa cucerim noi piete prin care sa oferim clientilor nostri calitatea care ne recomanda;
Principalele valori aflate la baza indeplinirii activitatii noastre profesionale sunt calitatea,
promptitudinea, vigilenta, inovatia, munca in echipa, dedicarea si promovarea alimentelor nutritive si naturale.

 

Tu cum folosesti nucile in alimentatia zilnica a familiei tale?

Inca din copilarie auzim ca nuca este importanta, ba pentru creier, ba pentru inima, ba pentru sanatate in general, ba contine grasimi bune. Mai degraba suntem obisnuiti sa o intalnim in cozonac, in baclavale, in prajituri, pe masa bunicilor nostri si nu o privim ca pe un aliment „cool”. Ea este mereu la indemana, se poate procura oricand din piata si poate de aceea generatiile tinere nu ii acorda importanta cuvenita si nu o au inclusa in alimentatia curenta.
Nuca nu este doar buna, ci foarte buna pentru a ne intretine sanatatea inca de la varste fragede. Este important sa constientizam aceasta informatie si sa introducem nuca sub orice forma posibila si atractiva in alimentatia zilnica a copiilor nostri dar si a noastra – chiar si in cazul in care urmam o dieta. Beneficiile ei sunt infinit mai mari decat faptul ca am depasi un numar de calorii indicat de o anumita cura de slabire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *