Dry Fruits Transilvania

“DESCOPERA, GUSTA , TRAIESTE SANATOS !”

DRY FRUITS TRANSILVANIA a fost înființată în luna mai a anului 2015, din pasiunea și dorința întregii noastre familii de a creea produse 100 % naturale românești care să satisfacă cerintele și nevoile consumatorilor din întreaga țară și din străinătate.
Activitatea de bază a firmei este prelucrarea miezului de nucă.
Începând de la activitatea de colectare, sortare, uscare și ambalare, produsele noastre trec printr – un proces care necesită timp, răbdare și perseverență. Seriozitatea, calitatea și dedicarea întregii noastre echipe oferă produse – lor noastre un plus de valoare, garantând tuturor clienților noștri o bună colaborare pe o perioadă nedeterminată.
Miezul de nuca oferit de DRY FRUITS TRANSILVANIA provine din livezi traditionale (nuci crezcuti razleti) , care nu au fost tratati sau fertilizati cu produse interzise si care nu sunt cultivate folosind echipamente sau tehnici de productie intensive. In plus aceste livezi conserva , in cele mai multe cazuri, soiuri autohtone vechi de pomi fructiferi, care contrituie un genofond cultural ancenstral, periclitat