Dry Fruits Transilvania

Produsele vor fi livrate prin intermediul unor firme de curierat rapid in termen cuprins intre 1 si 10 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii.
Societatea poate confirma comenzile inainte de onorarea lor prin contactarea Clientilor.

Costurile pentru livrare sunt:
– pentru comanda de o valoare pana la 250 lei, costurile de livrare vor fi suportate de Client;
– pentru comanda de o valoare mai mare de 250 lei, Clientul nu va suporta niciun cost de livrare;
– la comenzi mai mari de 500 kg transportul se efectueaza gratuit de catre firma noastra.

In situatia in care Clientul nu este gasit la adresa mentionata in comanda transmisa Societatii, Clientul va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.
Factura reprezinta contractul de vanzare a produselor. Receptia produselor presupune acceptul Clientului ca acele produse au ajuns in stare buna. Prin semnarea facturii Clientul isi exprima acordul ca produsele livrate sunt conforme cu comanda sa.
Societatea isi rezerva dreptul de a intarzia sau anula livrari ale produselor comandate in situatia in care comenzile nu pot fi onorate din motive ce nu tin de Societate, si anume: incendii, inundatii, epidemii, greve, acte de terorism, tulburari civile sau orice alte cauze de forta majora, cele enumarate nefiind limitative.
Societatea va onora doar comenzile cu adresa de livrare pe teritoriul Romaniei.
Clientul trebuie sa accepte in prealabil prevederile prezentului documentul pentru a avea acces la Serviciul oferit de catre Societate.
Societatea poate limita partial sau total accesul Clientului la Serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.
Societatea poate denunta unilateral contractul, nemaionorand automat comanda efectuata de catre Client, fara a putea fi obligata la plata de despagubiri, indiferent de natura lor, in urmatoarele cazuri:
– banca emitenta a cardului Clientului nu accepta plata, in cazul in care plata s-a efectuat online;
– procesatorul de carduri nu valideaza tranzactia prin card bancar din diverse motive;
– Clientul nu confirma comanda efectuata pe Site;
– Clientul nu a furnizat date corecte si/sau complete la momentul intocmirii comenzii.
Detaliile de livrare a produselor nu constituie o obligatie contractuala din partea Societatii. Pentru evitarea oricarui dubiu, Societatea nu poate fi obligata la plata de daune-interese, in cazul in care Clientul poate fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma incalcarii detaliilor de livrare.
Societatea poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia.
Societatea include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare.
La solicitarea Clientului Societatea il poate informa pe acesta asupra stadiului in care se afla comanda.
Livrarea produselor se va face numai catre persoanele cu capacitate deplina de exercitiu, pe baza unui act de identitate.
In situatia in care produsul nu poate fi livrat, Societatea se obliga sa informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata vor fi rambursate in termen de maxim 30 de zile.

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului.
In general, comenzile plasate si confirmate in intervalul luni – vineri pana in ora 16:00, sunt livrate in termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:00, sambata si duminica, se vor livra marti. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.
Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si reprezentatul de vanzari , prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoarea comenzii.
LIVRARE PRODUSE
Livrarea produselor comandate online la www.dryfruitstransilvania.ro se face in pricipal prin Fan Courier, sau prin alte firme de courierat.
PROCESARE COMANDA
Procesarea unei comenzi poate sa dureze pana la 72 ore din momentul plasarii acesteia. S.C. DRY FRUITS TRANMSILVANIA S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula orice comanda daca, din motive obiective, aceasta nu se poate livra.
LIVRARE COMANDA
Produsele vor fi livrate in termen de 24-48 ore de la validarea comenzii. Livrarea se face la adresa de livrare indicata de client in comanda online.
TERMEN DE LIVRARE
Livrarea se realizeaza in 1-2 zile lucratoare din momentul validarii si confirmarii pe email a comenzii de catre unul dintre operatorii nostri. In cazul in care produsul nu se afla pe stoc, S.C. DRY FRUITS TRANSILVANIA S.R.L. isi rezerva dreptul de a conveni impreuna cu clientii sai termenul de livrare. Datorita faptului ca mai multi clienti pot sa comande in acelasi timp acelasi produs, este posibil ca stocurile disponibile sa devina insuficiente in anumite cazuri.
Nota: Atunci cand plata se face prin ordin de plata, comanda va fi livrata in momentul confirmarii platii de catre banca companiei S.C. DRY FRUITS TRANSILVANIA S.R.L. Doar in momentul intrarii sumelor datorate in conturile S.C. DRY FRUITS TRANSILVANIA S.R.L., se vor activa procedurile de livrare.
COSTURI DE LIVRARE
– pentru comanda de o valoare pana la 250 lei, costurile de livrare vor fi suportate de Client;
– pentru comanda de o valoare mai mare de 250 lei, Clientul nu va suporta niciun cost de livrare.
DISPONIBILITATEA PRODUSELOR
S.C. DRY FRUITS FRUITS TRANSILVANIA S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor S.C.DRY FRUITS TRANSILVANIA S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de catre S.C.DRY FRUITS TRANSILVANIA  S.R.L. de la respectivul client. Atata timp cat S.C. DRY FRUITS TRANSILVANIA S.R.L. nu a incasat vreo suma de la clienti, nu datoreaza nimic acestora.
Plata produselor comandate pe WWW.DRYFRUITSTRANSILVANIA.RO se realizeaza in RON (la valoarea efectuarii comenzii).
Note:
1. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Termenii si Conditiile de Utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg prin cumpararea din magazinul online WWW.DRYFRUITSTRANSILVANIA.RO. Termenii si Conditiile de utilizare respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor.
2. Produsele comandate se livreaza in toata tara.
3. Produsele se afla in ambalajul original, al producatorului, plus ambalaje care sa protejeze produsele pe durata transportului.
4. In cazul in care doriti ca livrarea sa fie efectuata la alta adresa decat adresa de facturare, va trebui sa precizati acest lucru in formularul de comanda si la pasul urmator veti fi rugat sa introduceti adresa de livrare.
5. La livrare, produsele vor fi insotite de factura in original si de certificatul de garantie (daca este cazul). Aceste documente le veti gasi in colet.
6. Sambata si duminica nu se expediaza comenzI
Durata de livrare
Pentru produsele care sunt semnalizate in site “Stoc furnizor”, termenul de livrare este de 48 ore lucratoare calculate de la primirea e-mailului de confirmare a comenzii.
Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, poate fi posibila intarzierea livrarilor catre anumite destinatii.